Followers

12.6.12

VLOG ISTIMEWA UNTUK KALIAN

BISMILLAH. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa khabar? Kakchik doakan kalian semua sentiasa sihat, ceria, tenang, bahagia, kaya dan berjaya dunia akhirat.

Dah lama betul tak menulis secara serius kat blog sendiri. Asyik terkejar-kejar je dengan pelbagai tugas dan amanah. Tak sangka ada yang sudi menghantar pesanan agar kakchik meng-update blog huhu.

Oleh kerana masa yang suntuk dan kakchik ada beberapa urusan kerja yang perlu diuruskan, maka buat pertama kalinya, kakchik buat vlog atau video blog khusus untuk pembaca dan pengunjung blog ini.

Semoga kita sama-sama mendapat manfaat dari sedikit perkongsian ini.


3 comments:

  1. salam kak chik
    thanks for sharing ya kak chik

    ReplyDelete
  2. Kak Chik. maaf lari tajuk. Kak Chik ni adakah kak chik yg saya kenal? ERRMM. UM, AI, PMI? :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Kakchik,

    Alahai...dengar suara Kakchik,tengok kakchik terubat rasa rindu kat kakchik...
    Dyg pun sama juga kat sini, ingatkan bila dah memegang title housewife ni, banyak masa nak tulis blog tapi makin payah pulak rasanya..yelah..kena utamakan yg penting dulukan...
    Apapun Dyg doakan Kakchik kat sana sihat selalu, bahagia dan dimudahkan segala urusan.
    Miss u fren..

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails