Followers

2.3.12

Huru-Hara

BISMILLAH.

Salam Jumaat (lewat malam Jumaat :D sebenarnya).

Sudah seminggu berlalu tanpa sebarang entri terbaru dari kakchik. Setiap hari berhajat untuk menulis tapi setiap hari juga hidup agak huru-hara dengan bisnes abaya yang sedang huru-hara. Jangan risau ya, huru-hara kat sini bukan yang negatif tapi huru-hara yang positif-positif saja.

Terasa seperti bersalah pula kerana jarang kakchik tidak menulis lebih dari dua hari. Selalunya hanya dua hari saja blog tiada update terkini lepas tu mesti kakchik dah mula menulis kembali. Jika bukan idea sendiri, kakchik pasti akan kongsikan tulisan orang lain di bawah tajuk PERKONGSIAN.

Kali ni memang tak sempat langsung. Maafkan kakchik ya para pembaca budiman. InsyaAllah kakchik tidak melupakan langsung blog Keluargaku Sayang, blog kesayangan kakchik ni. Malam pun dah lewat ni dan badan pun sangat letih terutama minda kakchik yang letih, kakchik nak berehat dulu.

Esok nak pergi kerja dan tentunya nak uruskan bisnes abaya dengan lebih mantap.

Anda kaya dan berjaya dunia akhirat!

2 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Moga huru hara ni jadi petanda bisnes kakcik lebih meningkat

    ReplyDelete
  2. Hai kakchik, saya lagi la nak dekat seminggu tak update blog,, ni pun klu ada masa boleh la update,,, bz bebenor... :)

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails